τηλ. επικοινωνίας: 28310 27937-8
Σ.Βενιζέλου 72, Ρέθυμνο, προβολή στο χάρτη
 

Πώς να φτάσετε σε εμάς

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ξεκινάτε από το αεροδρόμιο και οδηγείτε τον δρόμο μέχρι να φτάσετε στην περιοχή ανεμόμυλοι, και στη συνέχεια πηγαίνετε προς πιθάρι όπου θα πάρετε τον δρόμο Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια Σούδας-Πιθαριού όπως φαίνετε στον χάρτη, για να βγείτε στην εθνική οδό Χανίων όπου οδηγείτε προς Ρέθυμνο.

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Όταν συναντήσετε την έξοδο από την εθνική οδό βγαίνετε για να μπείτε στην εθνική οδό Ρεθύμνου και να συνεχίσετε στην Σταμαθιουδάκη. Έπειτα βγαίνετε στην λεωφόρο Ηγουμένου Γαβριήλ και πηγαίνετε αναγκαστικά δεξιά για να βγείτε στην Μοάτσου, και συνεχίζετε ευθεία προς την Εμμανουήλ Πορτάλιου, αφού περάσετε το ξενοδοχείο Atrium και το βενζινάδικό στρίβετε στην πρώτη στροφή αριστερά μέχρι να βγείτε στην παραλία όπου στρίβετε δεξιά και οδηγείτε την Σοφοκλή Βενιζέλου μέχρι το ξενοδοχείο μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Από το λιμάνι στρίβετε αριστερά και ξανά αριστερά και οδηγείτε στον Εθνάρχου Βενιζέλου ευθεία μέχρι να φτάσετε στην εθνική οδό Χανίων όπου οδηγείτε προς Ρέθυμνο.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


 

 

 

Κάντε μια κράτηση

Στείλτε μας μήνυμα με το δωμάτιο που επιθυμείται, ημερομηνία άφιξης και αριθμό διανυκτερεύσε- ων που επιθυμείται, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.